Yoga Tribe

YOGA_TRIBE

Yoga Tribe

Είναι γυμναστική; Τρόπος να καταπολεμήσεις το στρες; Διαλογισμός; Αναπνευστικές ασκήσεις; Πέρνα από τη μια asana στην επόμενη, συγκεντρώσου στην αναπνοή σου, έλα σε επαφή με τον ενδότερο σου εαυτό σε μια ολιστική εκγύμναση σώματος και μυαλού και μια διαφορετική αθλητική εμπειρία στα μαθήματα Yoga στο Tribe!

AERIAL-YOGA-TRIBE

Aerial Yoga Tribe

H Aerial Yoga συνδυάζει κλασικές Yoga asanas με ακροβατικές κινήσεις με την χρήση ειδικού πανιού, ενδυναμώνει και ευθυγραμμίζει το σώμα, αποσυμπιέζει τις αρθρώσεις, συνδράμει στην αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων και βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης λόγω της εξισορρόπησης των ορμονών από τις ανάστροφες στάσεις. Γυμναζόμαστε ολοκληρωμένα διασκεδάζοντας!

Yoga Tribe

Είναι γυμναστική; Τρόπος για να καταπολεμήσεις το στρες; Διαλογισμός; Αναπνευστικές ασκήσεις; Η αλήθεια είναι ότι η γιόγκα είναι όλα τα παραπάνω, και ακόμη περισσότερα. Με βάση τις αρχαιότερες αναφορές απ’ την Ινδία οι γιόγκι θεωρούνταν μυθικά πρόσωπα με δυνάμεις που μπορούσαν να υπερβούν τον φυσικό κόσμο. O Γιάννης θα σε καθοδηγήσει σε αυτό το «ταξίδι» με στόχο να αποβάλλεις το άγχος της καθημερινότητας, να χαλαρώσεις και να «ενωθείς» με τα στοιχεία της ύπαρξής σου. Απόκτησε ένα υγιές σώμα και ένα «καθαρό» και ήρεμο μυαλό.

YOGA INSTAGRAM FEED