Capoeira Tribe

Capoeira Tribe

H Capoeira στον Πειραιά έχει πλέον το δικό της σπίτι, στο Tribe! Capoeira είναι η τέχνη της ελευθερίας, ένα απρόβλεπτο παιχνίδι σε έναν κύκλο που συμβολίζει την ίδια τη ζωή, ένας διάλογος μεταξύ δυο παικτών που στόχο έχουν το καλύτερο κοινό αποτέλεσμα. Μην σε ξεγελά ο ρυθμός, τα ακροβατικά και η μουσική της αφροβραζιλιάνικης κουλτούρας. Δύναμη, γρήγορα αντανακλαστικά, ευελιξία, ισορροπία είναι μόνο μερικά από όσα θα αποκτήσεις μέσα από την πολεμική τέχνη της Capoeira, ενώ τα τραγούδια που συνοδεύουν κάθε μάθημα θα σου δώσουν τον ρυθμό και την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσεις!

Capoeira Kids+Teens

Τα οφέλη της άσκησης στην παιδική ηλικία είναι τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Στο τμήμα Capoeira Kids το παιδί μαθαίνει να διοχετεύει δημιουργικά την ενέργειά του, κοινωνικοποιείται και συνηθίζει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο θα διατηρήσει και ως ενήλικας. Με την Capoeira τα παιδιά αποκτούν δύναμη, ταχύτητα, αντοχή, έλεγχο στην κίνηση, ισορροπία, ελαστικότητα και βελτίωση των αντανακλαστικών. Μαθαίνουν να παίζουν παραδοσιακά μουσικά όργανα και κρουστά της Capoeira, και ταυτόχρονα μαθαίνουν να σέβονται την ομάδα, να ξεπερνούν τους φόβους τους και να καλλιεργούν τις αξίες της εμπιστοσύνης, της φιλίας και της συνεργασίας.

Capoeira Tribe

Ο Instrutor Simba Safari, της Ακαδημίας Dandara Cordao de Ouro θα σε καθοδηγήσει στον πλούσιο κόσμο της Capoeira. Επικοινωνία, πάλη, εκτόνωση, ρυθμός, παιχνίδι και άφθονος ιδρώτας. Όλα αυτά σε μια συνεχή ροή, η ταχύτητα της οποίας υπαγορεύεται από τον ρυθμό της μουσικής. Στο Capoeira Tribe μαθαίνουμε να σεβόμαστε την ομάδα, αμυνόμαστε, επιτιθόμαστε ελεγχόμενα, χειριζόμαστε όλο το σώμα, αυτοσχεδιάζουμε, τραγουδάμε πορτογαλικά τραγούδια, παίζουμε μουσική και μοιραζόμαστε όλη αυτή την ενέργεια μέσα στον ανθρώπινο κύκλο της Roda!

Στο Capoeira Tribe λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα:

  • Παιδικό (για παιδιά από 4 ετών)
  • Τμήμα αρχαρίων
  • Μεικτό τμήμα
  • Τμήμα μεσαίων
  • Τμήμα προχωρημένων
  • Τμήμα graduado
  • Τμήμα μουσικής (για όλα τα επίπεδα)

CAPOEIRA INSTAGRAM FEED